AANMELDEN


Bel naar 0472/69.38.41 om een afspraak te maken. Kunnen we de telefoon niet opnemen, dan krijg je onze voicemail te horen. Je kan ook een e-mail sturen naar aanmelden@praktijkparaat.com. We zullen je e-mail binnen één week beantwoorden.


Heb je nog vragen? Kijk dan zeker eens naar onze veelgestelde vragen of stuur ons een e-mail!

Kom langs in ons therapiehuis
Oostendestraat 51, 8820 Torhout


BEREIKBAARHEID

AUTO


Wanneer je van Brugge of Kortrijk komt via de E403. Neem daarna de R34 neem op het rondpunt de tweede afslag en vervolg de R34  naar de S Gravenwinkelstraat in Torhout. Ga verder op de S Gravenwinkelstraat en vervolg ook na tweede afslag op rondpunt. Daarna ga je rechtsaf en kan je ons vinden op je rechterkant.

Parkeren kan je doen voor de deur maar vergeet uw blauwe schijf niet achter uw voorruit te plaatsen. Er zijn nog diverse parkeermogelijkheden in de buurt. 


TREIN


Van het station in Torhout is het slechts enkele minuten stappen naar onze praktijk. Loop nadat je uit het station (voorkant) bent gekomen recht  vooruit op de Stationsstraat. Sla op het einde rechtsaf naar het Conscienceplein en vervolg de weg naar naar de Spinneschoolstraat. Volg de kronkel links rechts richting de Beerstraat. Op de de Beerstraat sla je de eerste linksaf en vervolg deze straat tot in onze straat (Oostendestraat) daarna vervolg je de weg tot nr 51 op je rechterkant.


THERAPIE OP LOCATIE in o.a.


KORTEMARK
Molenstraat 10

gesprekstherapie & groepstherapie
KORTEMARK
Pereboomstraat 10


therapie met dieren


KOEKELOERE MINIRANCH
ICHTEGEM
zuidstraat 254


paardentherapie


Psychologenpraktijk voor
kinderen en jongeren
0472/69.38.41
Oostendestraat 51, 8820 Torhout